lagersalg 27. – 29. juni 2020 i København

(English version)
Lørdag 27. juni 12 – 17
Søndag 28. juni 12 – 17
Mandag 29. juni 15 – 18

Så er det endelig blevet muligt at afholde årets første lagersalg. Alt til kraftigt nedsatte priser.

Økologisk sengetøj voksne, junior og baby, økologiske duge, voksduge, puder, punge, laptop sleeves, hør-håndklæder, hør-viskestykker, stofrester, kimonoer, mm. Læs om produktionen i Danmark og EU her.

Nørre Søgade 15 D, 3. sal (2. baggård), 1370 København K.
Link til placering på google maps.

Adgang fra Nørre Søgade 15 gennem den grønne port eller gå ind fra Nansensgade 47 – 53 gennem parkeringspladsen. Ring på dørtelefonen for 15 D 3. sal (Klik på skærmen. Der står Tryk 15 og RosenbergCph). Betalingsparkering lige foran: kør ind fra Nansensgade 47 – 53.

Betal med: Kort (NB! ikke dankort uden visa), kontanter og MobilePay.

Vær opmærksom på, at for at overholde COVID-19 retningslinierne, vil der kunne opstå kø til salget, da vi ikke skal være for mange ad gangen på adressen. Husk håndspritten og at holde afstand til hinanden.

RosenbergCph´s tekstiler printes og coates (voksduge) i Danmark og alt sengetøj syes på en systue i Danmark, der henvender sig til voksne med udviklingshæmning med særligt behov for social træning og oplæring i forskellige arbejdsfunktioner. Alle andre designs syes og væves i Litauen, EU. Alle produkter designes af Anne Rosenberg. 

 

RosenbergCph

Pin It on Pinterest