Lagersalg 24. – 26. april 2021 i København

(English version)
Lørdag 24. april 12 – 17
Søndag 25. april 12 – 17
Mandag 26. april 15 – 18

Så er det blevet tid til årets første lagersalg. Der bliver ryddet ud i gemmerne og du kan finde masser af gode ting til kraftigt nedsatte priser.

Økologisk sengetøj til baby, junior og voksne, økologiske voksduge, puder, punge, tasker, laptop sleeves, hør-håndklæder, hør-viskestykker, stofrester, shoppingnet, te- og kaffehætter, linoleumstryk mm.

Nørre Søgade 15 D, 3. sal (2. baggård), 1370 København K.
Adgang fra Nørre Søgade 15 gennem den grønne port eller gå ind fra Nansensgade 47 – 53 gennem parkeringspladsen. Ring på dørtelefonen for 15 D 3. sal (Klik på skærmen. Der står Tryk 15 og RosenbergCph). Betalingsparkering lige foran: kør ind fra Nansensgade 47 – 53.

Betal med: Kort, kontanter og MobilePay.

Vær opmærksom på, at for at overholde COVID-19 retningslinierne, vil der kunne opstå kø til salget. Vi sørger for konstant udluftning. Husk at tage maske på, bruge håndspritten på stedet og holde afstand.

RosenbergCph´s tekstiler printes og coates (voksduge) i Danmark og alt sengetøj syes på en systue i Danmark, der henvender sig til voksne med udviklingshæmning med særligt behov for social træning og oplæring i forskellige arbejdsfunktioner. Alle andre designs syes og væves i Litauen, EU. Alle produkter designes af Anne Rosenberg. 

 

RosenbergCph

Bed linen, Dash sky blue, design Anne Rosenberg, RosenbergCph