ROSENBERGCPH TEKSTIL & DESIGN
DANSK INTRODUKTION

 ROSENBERGCPH
TEKSTIL & DESIGN
DANSK INTRODUKTION

VELKOMMEN

RosenbergCph er et dansk designfirma med base i København. Alle produkter er designet af Anne Rosenberg med opmærksomhed på grafisk enkelhed, klassiske kvaliteter i udtrykket inspireret af  den danske designtradition og traditionelt japansk formsprog.

Nedenfor finder du en gennemgang af kollektionen samt links til produkter og kategorier i webshoppen.

Du kan vælge at shoppe på dansk eller engelsk – skift sprog ved at klikke på DA / EN  i øverste højre hjørne.

Towel, Almond, linen/cotton, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

DET PRAKTISKE

Webshoppens handelsbetingelser på dansk finder du enten her via linket eller under menu-punktet Shop > vilkår og betingelser

Ordrer over 399 DKK sendes fragtfrit til hele verden.

Alle ordrer i webshoppen sendes fra Danmark.

Ocean blue organic cotton bedlinen, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

SENGETØJ

RosenbergCph’s økologiske bomuldssengetøj bliver trykt på  GOTS certificeret bomuld i Tyskland og syet i Danmark på en systue der tilbyder job til menesker med mental handicaps. Tekstil-mønstre er omdrejningspunktet i alle designs i kollektionen og de er baseret på enkelhed og grafisk klarhed.

Hørsengetøjet i cremefarvet med en klar lys blå stribe er klassisk luksus der aldrig går af mode. Stribemønsteret er designet af Anne Rosenberg og sengesættene er vævet og syet i Litauen. Hør er en af de ældste tekstilfibre vi kender til i verden. Den har en unik evne til at absorbere og frigive fugt og en antiseptisk virkning der betyder at møl og bakterier ikke trives i den. Hørstof føles kølig om sommeren og lunt om vinteren. Alt i alt det ideele materiale til en god nats søvn.

Både bomulds og hør-sengetøjet fåes i danske standard størrelser 140 x 200 cm og 140 x 220 cm, pudebetræk 60 x 63 cm. Dynebetrækket har traditionel bændellukning i fodenden og hovedpuden har kuvertfold.

Square cushions, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

PUDER I HØR & BOMULD

Pudekollektionen består af pudebetræk i 50% hør/bomuld vævet i et oversize sildebens-mønster, hvor den farvede side er ren hør og den offwhite side er ren bomuld. Stoffet væves og betrækkene syes i Litauen med henholdsvis hør eller bomuldssiden udad og de matcher derfor i farven. De lyse puder med bomuldssiden udad har en vaflet overflade, der giver et mat og rustikt udtryk. Puderne med hørsiden udad er klassisk blank og changere i farven. Hørfibrenes små ujævnheder skaber spil i vævningen i begge udgaver og tilføjer stoffet liv og karakter.

Du finder også printede pudebetræk i River-mønsteret i lys sandfarvet bund printet med støvet blå. Bagsiden af puden er uprintet.

Alle betrækkene er lukket med lynlås i bundsømmen og kan maskinvaskes. Fyldpuder kan også købes i shoppen.

Fåes i størrelse 45 x 45 cm, 35 x 70 cm og som gulvpude i 80 x 80 cm.

Greeting card, Berry, Linocut by Anne Rosenberg, RosenbergCph

håndtrykte KORT og grafik

Her finder du et udvalg af  linoleumssnit med forskellige botanisk inspirerede motiver dels i form af eksklusive kort med tilhørende konvolut, dels i form af grafiske værker til at hænge på væggen.

Kort er trykt på 250 gsm syrefrit papir og på bagsiden kan du skrive din hilsen. De leveres med en lækker cremefarvet konvolut i en forseglet celofanpose.

Se nærmere på siden for formater og papirkvaliteter på de øvrige grafiske værker til væggen.

New linocuts ss20, by Anne Rosenberg, RosenbergCph
Table runner, River blue, linen/polyester, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

DUGE OG BORDLØBERE

Fine klassiske hvide duge i vintage-restmeter fra et nu nedlagt dansk væveri. Specialtilpassede længder – vælg hvad der passer til dit bord.

Bordløbere er en fin måde at skabe varme ved bordet uden at dække det helt med en dug. Brug løberen som dækkeserviet for to på tværs af bordet eller på langs til at samle bordpynt og lys på midten af bordet.

På foto ser du også unika kop af Casper Bayard Dühring
Teske af Arne Jacobsen.

table cloth, 100% cotton, weave pattern, by RosenbergCph
Towel, sky blue, linen/cotton, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

Håndklæder og viskestykker

Håndklæder i sildebensvævet 50% hør/bomuld fylder markant mindre end traditionelle frottéhåndklæder og derfor er nemme at have med i tasken til sport, ferie og stranden både sommer og vinter.

Sugeevnen i hør/bomuldsblandingen er optimal og stoffet tørrer også hurtigt igen efter brug.

Hør er en planterfiber og tråden spundet af hørren har små ujævnheder, der giver det færdigvævede stof liv og karakter. Håndklæderne væves og syes i Litauen.

I kollektionen finder du også et udvalg af bomuldshåndklæder i struktur-vævede reststoffer vævet og syet i Danmark.

Vi har formaterne: viskestykker, håndklæder og badehåndklæder.

Lavender bags, desert roses blue 100% linen, design by Anne Rosenberg, RosenbergCphLavender bags, desert roses blue 100% linen, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

LAVENDELPOSER

Økologiske lavendelblomster i poser af 100% hør i det vævede ørkenrosemønster designet af Anne Rosenberg. Syet i Danmark af stofrester fra produktionen.

Poserne har en strop så de kan hænge. Brug dem på bøjlestangen eller i skufferne mellem dit tøj eller boligtekstiler.

Poserne er tilgængelige i begrænset mængde og syes op med jævne mellemrum. Er der udsolgt, så hold øje med siden – de kommer på lager igen.

Lavender bags, desert roses blue 100% linen, design by Anne Rosenberg, RosenbergCphLavender bags, desert roses blue 100% linen, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph
Coffee cosy, Sky blue, linen/cotton, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

tehætter og kaffehætter

Hætterne fåes i tre forskellige materialer: sildebensvævet 50% hør/bomuld, i printet hør/polyester og i printet økologisk bomuld.

Tehætten passer til en kande på cirka en liter. Kaffehætten kan dække en klassisk stempelkande på op til seks kopper.

På billedet ses også unika kop af Casper Bayard Dühring
Teske af Arne Jacobsen.

tea cosy, Almond, linen/cotton, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph
Kimono bathrobe, Desert roses blue, pure linen, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

KIMONO i 100% hør

Ørkenrose mønsteret designet af Anne Rosenberg er jaquardvævet i 100% hør, hvilket giver stoffet to sider – en lys og en mørk.

Det vævede stof har en åben struktur, med en behagelig tyngde der falder flot om kroppen. Hørstoffet er forvasket for at gøre det blødt, er naturligt åndbart, køligt om sommeren og varmt om vinteren.

Brug kimonoen både ude og hjemme som badekåbe eller til hverdag og fest med et par jeans eller en kjole under.

Kimonoen er vævet og syet i Litauen.

 

Beanie, creme & yellow. Mohair, alpaca, wool, hand knitted by Anne Rosenberg, RosenbergCph

Håndstrikkede unika huer

Super bløde håndstrikkede huer i et mix af  alpaca, silk/mohair, ren mohair og merinould.

Huerne er tredobbelte omkring hovedet for at gøre dem ekstra varme og hver hue er unik i farver og stribemønster, og strikket af restgarner fra andre projekter. Se hver enkelt hue for specifikt garn anvendt.

Design og håndstrik af Anne Rosenberg.

Beanie, creme & yellow. Mohair, alpaca, wool, hand knitted by Anne Rosenberg, RosenbergCph
Weave glacier grey 100 % wool throw, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

Plaider i Uld

Plaider i 100% ren uld i henholdsvis Weave-mønsteret eller i Dot-mønsteret.

Begge er vævet i Litauen af peruviansk uld der er kendt for sin høje kvalitet og blødhed.

Plaiderne er jaquardvævet i Litauen, EU, hvilket giver plaiderne to sider en lys og en mørk.

Den prikkede Dot plaid er særdeles kraftig og varm i kvaliteten, Weave-plaiden er let og luftig.

Weave 100 % wool throw, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph
Shift linen/cotton purse, River blue, design Anne Rosenberg, RosenbergCph

Punge, tasker og laptop sleeves

Du finder et bredt udvalg af shoppingnet i økologisk bomuld, kosmetikpunge, toilettasker og penalhuse i bomuldskanvas, Punge, penalhuse samt laptopsleeves til bærbare computere, er fremstillet i hør/bomuld og hør/polyester.

Mange af produkterne i denne kategori findes kun i yderst begrænseet antal, så slå til hvis der er noget der fanger dig – det kommer ikke nødvendigvis igen.

Cushions in river pattern and hay yellow, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

Om RosenbergCph

RosenbergCph blev etableret i 2008 af Anne Rosenberg, der er designeren bag kollektionen. Ambitionen med RosenbergCph er at skabe smukke produkter af høj kvalitet, med respekt for miljø og mennesker. Anne har en cand. mag i Religionsvidenskab og Kunsthistorie fra Københavns Universitet og er selvlært indenfor design og formgivning.

Produkterne designes fra værkstedet i København og kollektionen produceres indenfor EU, i Danmark, Tyskland og Litauen. Til bomuldssengetøj, bomuldsbeklædning og -accessories anvendes økologisk (GOTS-certificeret) bomuld. I kollektionen indgår en bred vifte af produkter i ren hør, der som udgangspunkt er en mere miljøvenlig fiber end bomuld fra dyrkning over produktion og i brug.

I kollektionen indgår også resttekstiler fra produktioner der ellers ville være kasseret. Ved at give disse nyt liv spares der på dyrebare ressourcer som energi til dyrkning og forarbejdning.

VIL DU VÆRE FORHANDLER

Hvis du er interesseret i at blive forhandler så send en e-mail via formularen her på siden. Som forhandler vil du  få adgang til online-forhandler-prislisten og online-ordresedlen.

Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe på +45 28 93 48 30

Cushions linen/cotton herringbone weave, design by Anne Rosenberg, RosenbergCph

SEND EMAIL

8 + 14 =